Pravno obvestilo

Informacije in slikovni zapisi, objavljeni na teh spletnih straneh, so predmet avtorske zaščite in zaščite intelektualne lastnine. Vsebina in slikovni zapis objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene in jih pod nobenimi pogoji ni dovoljeno spreminjati ali drugače uporabljati, razen tako, kot je to določeno v tem besedilu, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.

Informacije in slikovne zapise, objavljene na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Žila d.o.o.., Radomlje.

V tem primeru mora biti na vsaki reprodukciji ali primerku vsebine teh spletnih znak: © Žila d.o.o., Radomlje - vse pravice pridržane.

Žila d.o.o., Radomlje bo po svojiih najboljših močeh skrbel za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.
Žila d.o.o., Radomlje lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Žila d.o.o., Radomlje ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s spletnimi stranmi www.lepi-nohti.si. Pri obisku in uporabi spletnih strani je odgovornost Žila d.o.o., Radomlje za vse primere izključena.

Žila d.o.o., Radomlje aktivno uveljavlja pravice do intelektualne lastnine v največjem možnem obsegu, ki ga omogoča zakonodaja.

Delovni čas

  • Po dogovoru
  • Nedelje in prazniki zaprto
  • 041-323-686, info@lepi-nohti.si


Storitve